KLUB CARSO

Posebne ugodnosti za vse člane kluba

Brezplačna pomoč

080 64 37

Za vsa naročila nad 30€

BREZPLAČNA DOSTAVA

ENOSTAVEN NAKUP

hitro iskanje, poenostavljeni koraki nakupa

Jamieson Prebavni encimi - Nutrisentials™, tablete

Jamieson NutrisentialsTM prebavni encimi so prehransko dopolnilo s popolno rastlinsko izvorno matrico za presnovo beljakovin, maščob, ogljikovih hidratov, škroba, mlečnih izdelkov in vlaknin.

Pakiranje: Neto količina: 90 tablet

19,90  €
Na zalogi

Patentirana formulacija Jamieson NutrisentialsTM prebavnih encimov zagotavlja popolno rastlinsko izvorno matrico za presnovo beljakovin, maščob, ogljikovih hidratov, škroba, mlečnih izdelkov in vlaknin. Formula je dodatno obogatena s kalcijevim glukonatom, da nevtralizira odvečno kislino, medtem ko je kompleks listov poprove mete, komarčka in kamilce dodan z namenom, da pomiri želodčne težave. Prebavni encimi pomagajo ohranjat optimalno prebavo in absorbcijo hranil s ponovno vzpostavitvijo naravnih količin encimov. NutrisentialsTM prebavni encimi vsebujejo kompleksno kombinacijo amilaze, lipaze, proteaze in laktaze. Prav tako pa vsebujejo tudi bromelain in papain.

Izdelek ne vsebuje soli (NaCl), glutena, umetnih barvil in arom.

Odmerjanje: 1 tableta 3-krat dnevno z obrokom.

Ob dolgotrajni uporabi se posvetujte z zdravstvenim delavcem.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Sestava: 1 tableta 3 tablete
alfa-amilaza (Aspergillus oryzae) 50 mg (1.500 DU) 150 mg (4.500 DU)
papain (Carica papaya) 50 mg (900.000 FCC) 150 mg (2.700.000 FCC)
bromelain (Ananas comosus) 30 mg (7.200 MCU) 90 mg (21.600 MCU)
laktaza (Aspergillus niger) 30 mg (30,75 ALU) 90 mg (92,250 ALU)
lipaza (Aspergillus niger) 30 mg (32 LU) 90 mg (96 LU)
celulaza (Trichoderma longibrachiatum) 15 mg (300 CU) 45 mg (900 CU)

Ostale sestavine: celuloza, dikalcijev fosfat (proti sprijemanju), celulozni gumi, magnezijev stearat (rastlinski), izvleček metinih listov, silicijev dioksid, riboflavin, izvleček navadnega komarčka, kalcijev glukonat.

Opozorilo: Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom, če ste noseči ali dojite, imate sladkorno bolezen, imate želodčno-črevesne razjede/čir, jemljete antikoagulante /zdravila za redčenje krvi, protivnetna zdravila ali antibiotike ali če imate kirurški poseg; če imate alergijo na lateks ali sadje (npr. avokado, banane, kostanj, pasijonko, figo, melono, mango, kivi, ananas, breskev in paradižnik).
V primeru pojava glavobola, zgage, napihnjenosti, slabosti, bruhanja, driska in preobčutljivost/alergij je potrebno prenehati z uporabo in se posvetovati z zdravnikom. Če simptomi še naprej vztrajajo ali se poslabšajo, prekinite uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

Shranjujte pri sobni temperaturi (15°C-25°C).

Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta zelo pomembna raznolika in uravnotežena prehrana in zdrav način življenja.