KLUB CARSO

Posebne ugodnosti za vse člane kluba

Brezplačna pomoč

080 64 37

Za vsa naročila nad 30€

BREZPLAČNA DOSTAVA

ENOSTAVEN NAKUP

hitro iskanje, poenostavljeni koraki nakupa

Systane Hydration kapljice za oči 10ml

Systane HYDRATION vlažilne kapljice za oko so namenjene naprednemu lajšanju simptomov suhega očesa in nudijo podaljšano vlaženje s hialuronsko kislino.

Pakiranje: 10 ml

12,95  €
Na zalogi
Systane HYDRATION vlažilne kapljice za oko so namenjene takojšnjemu olajšanju pekočega in dražečega občutka kot posledici suhega očesa. Omogočajo obnovo očesne površine s podaljšano zaščito in boljšim vlaženjem. Kombinacija hidroksipropil gvara in hialuronske kisline v vlažilnih kapljicah za oko Systane HYDRATION bolj učinkovito ščiti epitelne celice pred poškodbami kot hialuronska kislina sama. Systane HYDRATION vlažilne kapljice za oko nudijo podaljšano zaščito in boljšo hidracijo, kar omogoča obnovo poškodovanih celic na očesni površini (temelji na osnovi podatkov »in vitro celičnega modela«).
Systane HYDRATION vlažilne kapljice za oko vkapajte v oko in pomežiknite. Če se med nošenjem kontaktnih leč pojavi manjše draženje, neprijeten občutek ali zamegljen vid, vkapajte 1 ali 2 kapljici v oko in 2-krat ali 3-krat pomežiknite. Kapljice lahko vkapate v oko tudi, preden vstavite kontaktne leče in potem, ko ste jih odstranili. Pred uporabo dobro pretresite.
Sestavine: polietilenglikol 400, propilenglikol, hidroksipropilgvar, Na citrat, sorbitol, aminometilpropanol, borova kislina, K borat, kalijev klorid, natrijev klorid, diNa EDTA, hialuronska kislina, PolyQuad (polidronijev klorid) 0,001% in prečiščena voda.
Pomembno je, da upoštevate navodila svojega oftalmologa in vsa navodila za pravilno uporabo izdelka. Če imate stalno neprijeten občutek v očesu, prekomerno solzenje, spremembe vida ali rdečino očesa, se posvetujte s svojim oftalmologom, saj bi vaše težave lahko postale resnejše. Ne namakajte ali razkužujte svojih leč v Systane vlažilnih kapljicah za oko, ker lahko pride do očesnega draženja. Kontaminacijo preprečite tako, da se s kapalko nikoli ne dotaknete nobene površine. Po uporabi plastenko spet zaprite s pokrovčkom. Shranjujte pri sobni temperaturi. Ko ni v uporabi, mora biti plastenka tesno zaprta. Uporabite pred datumom izteka roka uporabnosti, ki je označen na izdelku. Tri mesece po prvem odpiranju zavrzite morebitno preostalo raztopino. Kapljice shranjujte nedosegljivo otrokom.