Klub Carso

Zdravje je – v nasprotju z večino potrošnih dobrin – ključno za naš obstoj. Tega se v Klubu Carso dobro zavedamo. Zato sta zdravje in dobro počutje naša skrb in odgovornost. Članstvo v Klubu Carso je namenjeno isto mislečim. Zato vas vabimo, da se nam pridružite. Cenili bomo vašo zvestobo in zaupanje! Članstvo v Klubu Carso je brezplačno in brez obveznosti.

Zakaj se včlaniti?Carso klub

Z veseljem smo vam na voljo za vaša vprašanja. Lahko nam pišete na info@carso.si ali pa nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 64 37.

Zbiranje pik algea

AlgeaČlanstvo v Klubu Carso vam prinaša dodatno ugodnost pri nakupu Algee.

Ob vsakem nakupu Algee v njeni škatlici najdete nalepko »zeleno piko«. Ko zberete 6 nalepk, nam jih pošljite po pošti, podarili vam bomo škatlico Algee.

Zelene pike lahko prilepite na označeno mesto na zbirnem kartončku. Le tega lahko naročite na klub@carso.si. Postopek pošiljanja zelenih pikic vam želimo čim bolj olajšati, zato nam lahko enostavno 6 nalepkic pošljite v pisemski ovojnici in pripišite svoje podatke.

Pisemsko ovojnico nam pošljite na naš naslov (tj. Carso d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana). 

Ko bomo prejeli vašo pošto, vam v roku tedna dni pošljemo nagradno škatlico Algee.

Kako lahko postanem član ali članica Kluba Carso

Včlanitev v Klub Carso je preprosta in zahteva le nekaj trenutkov vašega časa. Včlanite se lahko preko spletnega obrazca, na brezplačni telefonski številki 080 64 374 ali preko e-pošte (na naslovu klub@carso.si prosite za prijavnico, ki vam jo bomo poslali po pošti). Ko bomo prejeli vašo izpolnjeno in podpisano prijavnico, vas bomo včlanili v klub – in naše druženje se prične.

Spletna prijavnica

 

Sem že član kluba Carso, vendar še nisem registriran na spletni strani

Za vas seveda že veljajo vse članske ugodnosti kluba Carso. Vendar vam registracija v spletno trgovino Carso omogoča dodatne ugodnosti, kot so:

Spletna prijavnica