Klub Carso

Zdravje je – v nasprotju z večino potrošnih dobrin – ključno za naš obstoj. Tega se v Klubu Carso dobro zavedamo. Zato sta zdravje in dobro počutje naša skrb in odgovornost. Članstvo v Klubu Carso je namenjeno isto mislečim. Zato vas vabimo, da se nam pridružite. Cenili bomo vašo zvestobo in zaupanje! Članstvo v Klubu Carso je brezplačno in brez obveznosti.

 

Zakaj se včlaniti?

Možnost ugodnejših nakupov naših proizvodov

  • zbiranje točk zvestobe Vitaminčkov, ki jih ob naslednjem nakupu lahko koristite za ugodnejši nakup
  • brezplačna dostava ob določenih akcijah
  • druge prodajne ugodnosti in občasne akcije izdelkov
  • zbiranje pik za proizvod Algea

Dostop do koristnih informacij:

  • obveščanje o novostih in ugodnostih
  • obveščanje o naših proizvodih in nasvetih za ohranjanje zdravja (predvsem kategorije, v katerih nastopamo s svojimi proizvodi)

Z veseljem smo vam na voljo za vaša vprašanja. Lahko nam pišete na info@carsopharm.com ali pa nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 64 37.

 

TOČKE ZVESTOBE SPLETNE TRGOVINE CARSO (VITAMINČKI)

Kaj so Vitaminčki?

Z Vitaminčki nagrajujemo svoje zveste stranke. Z vsakim nakupom prejmete točke zvestobe (10€ je 1 Vitaminček). Ob vsakem nakupu jih lahko izkoristite kot popust in tako izdelke kupujete po še ugodnejših cenah.

Kako jih pridobim?

Z vsakim spletnim nakupom dobijo vsi kupci registrirani v klubu Carso 10% vrednosti nakupa v obliki Vitaminčkov. Vitaminčki se delijo tako za izdelke po redni ceni, kot za tiste v akciji. Da boste tudi virtualno zdravi, bomo Vitaminčke delili tudi na drugačne načine, za obvestila o dodatnih možnostih pridobivanja Vitaminčkov, se prijavite na Carso e-novice.

Kako jih lahko uporabim?

Pridobljene Vitaminčke iz prejšnjih nakupov, lahko uporabite kot popust pri svojem naslednjem nakupu v spletni trgovini Carso. Za vsak Vitaminček dobite 1 € popusta. Ob naslednjem nakupu lahko uporabite vse Vitaminčke, ki so se vam nabrali, ali le določeno število. Ne omejujemo uporabe števila Vitaminčkov ob nakupu. Popust pridobljen z Vitaminčki, lahko koristite tudi na akcijskih izdelkih, ki že imajo znižano ceno.

Kaj pa veljavnost Vitaminčkov?

Kot vsi vitamini imajo tudi naši Vitaminčki rok uporabe. Vitaminčke lahko koristite v roku dveh let od prejema (opravljenega nakupa, kjer ste pridobili Vitaminčke). Če Vitaminčkov v tem obdobju ne uporabite za popust ob nakupu, se vam le ti izbrišejo. Navkljub izbrisu lahko nadaljujete z zbiranjem Vitaminčkov.

Koliko Vitaminčkov imam?

Število in veljavnost svojih Vitaminčkov lahko vedno preverite tako, da se prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom v Carso spletno trgovino oz. Carso klub. Preko svojega računa/profila lahko dostopate do podstrani Moji Vitaminčki, kjer se vam zapisujejo transakcije Vitaminčkov (tako pridobljeni kot uporabljeni Vitaminčki) ter zadnje stanje Vitaminčkov, ki so vam na voljo ob naslednjem nakupu. Ravno tako si lahko nastavite obvestila na mail za vsak transakcijo vitaminčkov.

Vitaminčki niso prenosljivi, niti izplačljivi kako drugače, kot opisano. Če je naročilo poslano po povzetju, se Vitaminčki prištejejo, ko plačilo prispe na TRR podjetja. Veljavnost Vitaminčkov je 2 leti od prejema Vitaminčka. Po tem datumu se pretečeni Vitaminčki izbrišejo.

Na kakšen način lahko še pridobim Vitaminčke?

Ob določenih promocijskih aktivnostih, ki bodo predhodno najavljene preko e-novic ali z obvestilom na spletni strani direktno na vaš mail, lahko pridobite dodatne Vitaminčke. Pogoji za pridobitev bodo opisani v e-obvestilih, zato vam predlagamo, da se prijavite na e-novice Carso.

Zbiranje pik algea

Članstvo v Klubu Carso vam prinaša dodatno ugodnost pri nakupu Algee.

Ob vsakem nakupu Algee v njeni škatlici najdete nalepko »zeleno piko«. Ko zberete 6 nalepk, nam jih pošljite po pošti, podarili vam bomo škatlico Algee.

Zelene pike lahko prilepite na označeno mesto na zbirnem kartončku. Le tega lahko naročite na klub@carsopharm.com. Postopek pošiljanja zelenih pikic vam želimo čim bolj olajšati, zato nam lahko enostavno 6 nalepkic pošljite v pisemski ovojnici in pripišite svoje podatke.

Pisemsko ovojnico nam pošljite na naš naslov (tj. Carso pharm d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana).

Ko bomo prejeli vašo pošto, vam v roku tedna dni pošljemo nagradno škatlico Algee.

Kako lahko postanem član ali članica Kluba Carso

Včlanitev v Klub Carso je preprosta in zahteva le nekaj trenutkov vašega časa. Včlanite se lahko preko z registracijo na spletni strani.

Registracija računa

Sem že član kluba Carso, vendar še nisem registriran na spletni strani

Za vas seveda že veljajo vse članske ugodnosti kluba Carso. Vendar vam registracija v spletno trgovino Carso omogoča dodatne prednosti, kot so:

  • nakupi preko spleta vam omogočaju nabiranje dodatnih točk zvestobe;
  • z vašim osebnim geslom lahko dostopate do vašega »osebnega profila«. Z njim boste lahko hitreje opravili vaš nakup, pregledali status in zgodovino naročil ...

Registracija računa