Kateri Femibion® je pravi zame?

Želim zanositi

Če se pripravljaš na nosečnost, je dobro, da svojemu telesu zagotoviš zadosten vnos folne kisline. V prvih treh mesecih nosečnosti so potrebe po folatih povečane in telo potrebuje zaloge. Zate je pravi Femibion® 1.

Zanosila sem

V prvih treh mesecih se tvoje telo intenzivno pripravlja na 9 mesečno nosečnost, otročku pa se okoli 28. dneva nosečnosti zapira nevralna cev. Zato ti do 14.tedna nosečnosti priporočamo Femibion® 1, ki je zasnovan posebej za potrebe nosečnic v prvem trimesečju.

10. teden nosečnosti

V kolikor si z izdelkom Femibion® zadovoljna, ti priporočamo, da v 10. tednu nosečnosti kupiš Femibion® paketek.  Femibion® paketek vsebuje izdelek Femibion 1, ki zadovolji potrebenosečnic do 14. tedna nosečnosti in izdelek Femibion® 2, v katerem zraven 30 tablet folne kisline( plus drugimi vitamini) dobiš še 30 kapsul DHA (omega- 3 maščobnih kislin).DHA so pomembne za pravilen razvoj možganov in očesne mrežnice dojenčka.

Noseča sem  4 – 9  mesecev

V  4. mesecu nosečnosti se potrebe po folni kislini zmanjšajo, toda še vedno je folat pomemben za optimalno rast in razvoj fetusa. Po 14. tednu nosečnosti pa se povečajo potrebe po DHA (omega 3- maščobni kislini). DHA so v času nosečnosti in v obdobju dojenja pomembne za pravilen razvoj možganov in očesne mrežnice dojenčka. Femibion® 2 je zasnovan posebej za potrebe nosečnic od 4. meseca nosečnosti do konca dojenja.

Dojim

V prvem letu otrokovega življenja se njegovi možgani bliskovito razvijajo. Če mamica v času    dojenja zaužije dovolj DHA, s tem pripomore k normalnemu razvoju možganov in oči dojenčka. Zraven 30 kapsul DHA, vsebujejo tablete Femibion® 2 vitamine, ki so v času dojenja pomembni za mamico.