Ker verjamemo v optimizem!

Živimo v zahtevnih časih, v časih, ko je še posebno težko ohraniti optimizem. A ravno optimizem je zelo pomemben za ohranjanje zdravja v podjetju.
Zelo obremenjen delavnik managerjev in vodilnih v podjetju običajno zahteva več kot osem urno predajanje delu, da bi ulovili roke, dosegli rezultate in izpolnili pričakovanja. Dodaten pritisk se pojavi, kadar je potrebno izvajati ukrepe, ki zmanjšujejo pravice in ugodnosti delavcev: znižanje plač, povečanje obsega dela in celo odpuščanja, ki prinašajo še posebno čustveno breme.

Preobremenjenost je pogosto vzrok za tvegane in nerazumne poteze. Da bi se jim izognili, moramo najprej obvladati sebe. Preden izgubimo nadzor ali celo zbolimo.

Pri tem nam bo pomagal Dominor. Dominor vsebuje popolnoma naravno učinkovino - hidrolizat mlečne beljakovine z bioaktivnim peptidom, ki je leta 2004 na Food Ingredients Europe dobila nagrado za najbolj inovativno sestavino med prehranskimi dopolnili. Dominor ne povzroča zasvojenosti, otopelosti ali zaspanosti. Z njim poskrbimo, da bomo imeli niti v svojih rokah, naše odločitve pa bodo dale optimalne rezultate.

Zmagovalci bodo tisti, ki bodo ohranili trezno razmišljanje in pozitivno naravnanost. Optimizem v delovni sredini je osnova za ustvarjalnost in učinkovite rešitve.

Povezani produkti