Liberin krema pri športnikih

Si športnik izpostavljen vsakodnevnim fizičnim naporom? Čutiš bolečine v mišicah in sklepih? Preberi si izkušnjo mladega športnika s kremo Liberin!

 

Spoštovani,

kot športnik sem izpostavljen vsakodnevnim fizičnim naporom, ki so imeli v času moje pospešene rasti hude bolečinske posledice na kosteh, predvsem tik pod kolenom. Čeprav sem ob manualni terapiji, kot tudi drugih oblikah terapije preizkusil vrsto produktov v obliki krem in gelov, ki bi mi dodatno pomagali sprostiti kolenske vezi in mišice golenice, sem šele z uporabo Liberin kreme, začutil intenzivno globinsko delovanje, saj  je občutek toplote in s tem povečane prekrvavitve intenzivno vplival na zmanjšanje bolečine.

Zame, ki sem dve leti zaradi bolečin moral obdobno prekinjati trenažni proces, je odkritje Liberin kreme neprecenljiva izkušnja. Prav zato se vam zahvaljujem, uporabo pa bom vedno priporočil prav vsakemu športniku, saj krema Liberin omogoča zmanjšanje bolečine do te stopnje, da lahko trening in tekme opravim brez tovrstnih težav.

Lep pozdrav David Cvjetičanin (član mladinskega pogona Valencijine nogometne šole)

Povezani produkti

  • Krema Liberin

    Za nego v predelu mišic in sklepov