Hypecor® -K, prehransko dopolnilo

Hypecor® -K, prehransko dopolnilo

Prispeva k vzdrževanju normalnega krvnega tlaka
antioksidant, hipertenzija, visok krvni tlak, pritisk
24,90  €
22,41  €

Na zalogi

Za pomoč pri nakupu ali naročilo pokličite 080 64 37

Dostava v roku 3-5 dni preko kurirske službe

Prispeva k vzdrževanju normalnega krvnega tlaka

HYPECOR® -K je namenjen osebam s prehipertenzijo (blago povišan krvni tlak) in metabolnim sindromom. Priporoča se tudi osebam, ki imajo tveganje za razvoj srčno-žilnih in možgansko-žilnih obolenj, ter tistim, ki so preboleli srčno ali možgansko kap.

HYPECOR®-K vsebuje polifenole, ki spadajo med najmočnejše antioksidante. Antioksidanti so snovi, ki delujejo proti prostim radikalom in s tem upočasnijo in/ali preprečijo oksidacijo drugih celic ter s tem nastanek novih poškodb ali v manjši meri celo zmanjšajo škodo, ki so jo prosti radikali povzročili v preteklosti.

Polifenoli v HYPECOR®-K spadajo med najmočnejše antioksidante, kar pomeni, da upočasnijo in/ali preprečijo oksidacijo drugih celic.

Tako ima MegaNatural®-BP™ pozitivne učinke pri preventivi in znižanju nivoja oksidiranega LDL (“slabega”) holesterola v krvi, vzdrževanju normalne funkcije endotela krvnih žil ter zaščiti krvnih žil pri aterosklerotičnih plakih.

MegaNatural®-BP™ je patentno zaščiteno ime za ekstrakt grozdnih pešk (Vitis Vinifera). MegaNatural®-BP™ je bogat z bioaktivnim polifenolom (standardizirano na min. 90% polifenola). Ekstrahiran je s pomočjo patentno-zaščitenega proizvodnega procesa, ki omogoča visoko absorbcijo in biološko razpoložljivost polifenola.

Druga aktivna sestavina proizvoda HYPECOR® -K je kalij, katerega pozitivni učinki so prav tako klinično podprti.

Kalij ima vlogo pri vzdrževanju normalnega krvnega tlaka in delovanju mišic ter prispeva k delovanju živčnega sistema.