Način plačila, dostava in vračilo

Način plačila, dostava in vračilo

Naročilo izdelkov, ki ga v naši spletni trgovini v delovnih dneh izvedete do 13. ure, bomo obravnavali še isti delovni dan. Vaš paket vam bo želeni naslov kjerkoli v Sloveniji dostavil kurir v roku 4 delovnih dni. Dostava poteka vsak delavnik do 15.ure, zato vas prosimo, da nam zaupate naslov, kjer ste v tem času najlaže dosegljivi – paket vam dostavimo tudi na delovno mesto.

Da bo vročitev pošiljke čim hitrejša vas prosimo da posredujete tudi svojo telefonsko številko, da se z vami kurir lahko dogovori o najprimernejšem času dostave. Če v času dostave niste dosegljivi, vam bo kurir pustil obvestilo o prispeli pošiljki. Ponovna dostava je brezplačna in se vrši naslednji delovni dan.

Načini plačila

Pošiljko ob prevzemu plačate našemu kurirju.

Strošek dostave:

Kupnino plačate po povzetju ob dostavi vašega paketa. Končna kupnina je navedena ob posameznem paketku. Vaš paket vam bo na želeni naslov dostavil kurir DPD v roku 4 delovnih dni. Dostava poteka vsak delavnik do 15h, zato vas prosimo, da nam zaupate naslov, kjer ste v tem času najlažje dosegljivi (lahko tudi službeni naslov).

Dostava je mogoča tudi izven Slovenije in se obračuna glede na težo in na kraj dostave, le to vam sporočimo po prejetem naročilu.

Vračilo in reklamacija blaga

Vsa sprejeta in nepreklicana naročila se obravnavajo kot nepreklicana in jih bo ponudnik poslal na naročnikov naslov naveden v spletni trgovini.

Kupec lahko v petnajstih (15) dneh po prejemu vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Kupec je dolžan poravnati stroške, ki nastanejo pri vračanju blaga (stroški poštnine). Izdelki morajo biti neuporabljeni, nepoškodovani, v originalni in neodprti embalaži in v nespremenjeni količini.

V primeru vračila vas prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite. Svoj zahtevek za vrnitev izdelka pošljite na e-naslov info@carso.si ali na naslov podjetja: Carso d.o.o., Litostrojska cesta 46A, Ljubljana.

Priložen mora biti originalen račun in transakcijski račun pošiljatelja (številka in enota banke) za morebitno vračilo kupnine. Če vrnjeno blago ustreza pogojem vračila, bo podjetje Carso vrnil celotno kupnino najkasneje v petnajstih (15) dneh od prejema vrnjenega blaga. Če je vračilo blaga posledica napake dobavitelja (npr. poslano napačno blago), se kupcu povrne tudi stroške vračanja blaga (stroške poštnine).

Kupec vse morebitne odstope od naročila sporoči na naslov: info@carso.si ali s priporočeno pošto na naslov: Carso d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana, v roku 15 dni od prejema blaga. Rok prične teči po prejemu blaga.

Za natančnejše informacije o vračilu izdelkov nas lahko pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 64 37 ali nam pišite na info@carso.si.