Algea Fit ni nadomestilo za Algeo

Mnogi ste opazili, da je naša Algea, ki jo poznate že dvajset let, dobila družbo – Algeo FiT. Algea Fit ni nadomestilo za Algeo. Namenjena je ljudem, ki imajo težave s presnovo makrohranil in sladkorja, kar se kaže v prekomerni telesni teži, napadih volčje lakote, želje po sladkem in škrobnatem…

 

Vse te težave so dobra predispozicija za razvoj diabetesa tip 2, srčno-žilnih obolenj, povišanega krvnega tlaka in podobnih bolezni modernega časa.

Algea Fit vsebuje organsko mikroalgo spirulino, ki je rasla v okolju, bogatem s kromom. Zato ga je tudi intenzivno shranjevala in ga zdaj – posušena in stisnjena v tabletke – nudi vam. Krom je pomemben mikroelement, ki nam ga začne primanjkovati kmalu po tridesetem letu. Je inzulinov pomočnik in potencira njegovo delovanje. Tako se po obroku sladkor v krvi hitreje vrne v normalne vrednosti, trebušna slinavka pa je manj obremenjena.

Krom torej sodeluje v presnovi glukoze (krvnega sladkorja), sodeluje pa tudi v presnovi beljakovin in maščob.

Primeren način kombiniranja obeh Algei

Kdor želi le zadovoljiti svoje dnevne potrebe po kromu, naj uživa 1-2 tabletki Algee Fit na dan. Krom v njej je bolje bio-razpoložljiv kot v drugih oblikah, ki so na trgu, zato ga bo telo lažje absorbiralo in uporabilo.

Kdor želi zadovoljiti svoje dnevne potrebe po kromu, hkrati pa zaužiti tudi priporočen dnevni odmerek alg (2-3 g), pa naj uživa 1-2 tabletki Algee Fit in 6-8 tabletk Algee.