Algea in otroci

Vaš otrok pogosto boleha? Obupujete nad njim, ker zavrača vso hrano, za katero menite, da je zdrava? Imate nočne more, ker otrok ne more »kakati«? Morda telo potrebuje samo 100 % naravno spodbudo,  v obliki zelenih tabletk.

 

Otročki stari do 1 leta. Otročka navadite na tista zdrava in koristna živila, za katera želite, da jih bo kasneje jedel tudi vaš otrok. To je investicija za prihodnost.

Dokler dojenčka dojite, lahko Algeo uživate mamice. Algea je vir železa, ki se v času dojenja črpa iz materinih zalog. Če ga ni dovolj, se tudi v mleko ne izloča, zato so dojeni otroci pogosteje slabokrvni kot zalivani.

Otrok v drugi polovici prvega leta življenja postopoma prehaja na gosto hrano. Takrat mu že lahko ponudimo Algeo, saj je prava zakladnica hranil. Tabletko enostavno zdrobimo med dvema žličkama in jo zamešamo v zelenjavno ali sadno kašico. Majhnim otrokom okus tablet Algea zelo ustreza.

Algea in otroci stari 2 do 5 let.

V tem starostnem obdobju otrok navadno obiskuje vrtec, kjer se neprestano srečuje z različnimi povzročitelji bolezni. Od pripravljenosti njegovega imunskega sistema je odvisno, kolikokrat bo mamica na bolniški in kako dolgo. Z dodajanjem Algee otrokovi prehrani, skrbimo za to, da imunski sistem deluje, kot mora. Algea je vir železa, ki je pomembno za normalno delovanje imunskega sistema.

Vse mame vemo, da potrebujejo otroci raznovrstno in kvalitetno hrano, saj z njo gradijo svoje hitro rastoče telesce. Otroci pa pogosto niso enakih misli in bi najraje preskočili zelenjavno juho, ob špinači in pireju bi pojedli le hrenovko, posladek pa je nepogrešljiv. Kaj storiti, če otrok ne mara zelenjave? Osveščene mame največkrat ne posegajo po sintetičnih multivitaminskih pripravkih, pač pa svojemu otroku ponudijo Algeo, saj vsebuje več kot 80 različnih naravnih vitaminov, mineralov in drugih hranil.

Mali in veliki nadobudneži se vsak dan soočajo z izzivi v šoli: domače naloge, preverjanja znanja, stres in obdobja hitre rasti zahtevajo kvalitetno prehrano.

Ponudimo jim Algeo, saj spodbuja kognitivne procese, zmanjšuje utrujenost in krepi imunski sistem.  Je vir železa, vsebuje pa tudi 80 ostalih hranil v naravnih razmerjih, ki jih odraščajoče telo prav z užitkom izkorišča za svojo rast.

Pri otrocih se včasih zgodi, da težko »kakajo«. Pogosto je vzrok pomanjkanje vlaknin v njihovi prehrani. In prav rastlinska živila vsebujejo največ vlaknin! Dopolnite otrokovo prehrano z najbolj zeleno rastlino na svetu, bogato z vlakninami: Chlorello v Algei.

Najstniki in Algea. Brez ustreznih hranil se pri najstnikih lahko pojavi utrujenost , nihajoče razpoloženje, slabo delovanje imunskega sistema, koža je še bolj podvržena aknam

V letih divjanja najstniških hormonov, dodajte prehrani svojega najstnika Algeo. Tako boste kot mama pomirjena, da kljub zelenjavni abstinenci in gurmanski predanosti pici in hitri hrani, otrok še vedno zaužije nekaj kvalitetnih naravnih hranil, ki mu bodo koristila pri rasti in zdravju.

Tudi če naš otrok rad je zdravo hrano, imamo pozimi pogosto težave z zagotavljanjem kvalitetne domače zelenjave in sadja. Takrat pride na vrsto Algea.

Odmerjanje

Otroci Algeo najraje kar zgrizejo, nato pa se smejijo svojim zelenim ustom. Če pa jim okus kljub vsemu ni všeč, pa jo zdrobimo med žličkama in vmešamo v sok ali smoothi.

Koliko tablet naj otrok poje?

Tablete Algea vsebujejo 100 % algo Chlorello pyrenoidoso in nobenih dodatkov. Prav zaradi tega so tablete majhne in jih je na dan potrebno pojesti več. Če otrok tehta med 6-15 kg priporočamo 2 tabletki, 15 - 25 kg 4 tabletke, 25 - 40 kg 6 tabletk, večjim in težjim otrokom ter staršem pa priporočamo 9 tabletk na dan!