Prebavne težave v jeseni

Prevešanje toplejših dni v jesen vpliva na odpornost telesa, ki postane tako dovzetnejše za okužbe. Prebavne težave so znak okužbe prebavne poti, ki pa se jih večinoma lahko enostavno in hitro odpravi.

Hladno jesensko vreme ne prinaša le obarvanih drevesnih listov, pač pa tudi nalezljive okužbe in z njimi povezane prebavne težave. Nizke temperature in vlažno ozračje dodatno oslabita imunski sistem, pri tem pa so najbolj izpostavljene občutljive sluznične površine. Bolečine v trebuhu, napenjanje, slabost, bruhanje, driska oziroma želodčni krči so pokazatelji okužbe črevesne sluznice.

Zanesljivo in varno odpravo mikroorganizmov, njihovih toksinov ter z njimi povezane nevšečnosti omogoča Silicea Direct gel za želodec in črevesje. Silicea Direct je certificiran medicinski pripomoček naravnega mineralnega izvora, ki na popolnoma fizikalen način pritegne vse patogene, ki povzročajo prebavne težave.

Aktivna sestavina gela je spojina minerala silicija s kisikom in vodo. Posebnost le-te je, da veže nase mikroorganizme in sočasno tudi produkte te patogene mikroflore: toksine in pline. Tako odstrani vzrok vaših težav, hkrati pa odpravi tudi njegove posledice. Na silicijev gel vezani patogeni in plini se nato po naravni poti izločijo iz črevesja.

Silicea Direct je povsem primeren in varen za otroke in odrasle. Ne le, da črevesja ne draži, temveč ga tudi zaščiti in pri tem pripomore, da si črevesna sluznica hitreje opomore.

Naj vas sezona takšnih in drugačnih okužb ne preseneti; vsak odmerek Silicea Direct gela za želodec in črevesje je pakiran v svoji vrečki, zato je uporaba enostavna, rešitev za prebavne težave pa vedno pri roki.