Sijoči lasje v spomladanskem soncu

Suhi, tanki in redki lasje brez leska? Razcepljene konice, srbeče lasišče? Se prepoznate? Potem verjetno tudi vaši lasje niso uspeli ubežati vplivom zimskih mesecev.

Obdobje nizkih temperatur je končno mimo. Med zimo si pogosto nadenemo topla pokrivala, s tem pa preprečimo, da bi naši lasje »dihali«. Nihanje temperature in vremenskih razmer ter centralno ogrevanje lase še dodatno izsušijo. Posledica so krhki in suhi lasje brez sijaja. Ni dovolj, da lase negujete le od zunaj. Slabotne lase je potrebno nahraniti predvsem od znotraj, da si opomorejo. Za to pa potrebujejo silicij, biotin in selen.

Silicij je pomemben gradnik kolagena in elastana, ki se nahajata v laseh in jim zagotavljata trdnost ter prožnost. Mineral silicij vzdržuje lase zdrave in preprečuje njihovo izpadanje. Čeprav ga potrebujemo zelo malo, ga z današnjo predelano hrano večinoma ne vnesemo zadosti. Prav tako pomembno vlogo pri ohranjanju zdravih las igrata biotin in mikroelement selen. Biotin oz. vitamin H pozitivno vpliva tudi na ohranjanje zdrave kože, selen prispeva še k ohranjanju zdravih nohtov.

Silicea Direkt Redberry gel vsebuje kombinacijo vseh ključnih sestavin, ki so potrebne za regeneracijo utrujenih las: koloidni silicijev gel, selen in biotin z okusom gozdnih sadežev je to, kar vaši lasje potrebujejo.

Lasje in lasišče v zgodnji pomladi potrebujeta temeljito obnovitveno nego. Z malo naše pomoči bodo vaši lasje zopet zasijali in izgledali zdravi, vitalni in močni – vi pa bolj samozavestni!

Naj vaši lasje začutijo pomlad in zasijejo v pomladanskem soncu!