Urejena prebava za brezskrben oddih

Končno smo dočakali poletje in težko pričakovani dopust. Visoke temperature omogočajo, da se prepustimo ležernemu posedanju in uživanju ob vodi. Zavedati pa se je potrebno, da poletna vročina predstavlja tudi idealne pogoje za rast in razvoj mikroorganizmov, ki lahko povzročajo neprijetnosti v prebavi, kot so napihnjenost, slabost, bruhanje, želodčni krči in driska. Med najbolj nevarna živila, ki povzročajo omenjene težave, spadajo tudi ribe, morski sadeži, školjke in sladoled, ki so poleti še posebej priljubljena.

Silicea Direct gel za želodec in črevesje je medicinski pripomoček, ki vsebuje gel silicijeve kisline in je odlična izbira za zdravljenje akutnih, pa tudi kroničnih obolenj prebavnega sistema. Aktivna sestavina silicijevega gela je spojina minerala silicija s kisikom in vodo. Njegova posebna lastnost je, da nase veže patogene organizme in njihove toksine ter jim onemogoči, da bi povzročali neprijetnosti v vašem prebavnem traktu. Po vezavi se le-te izločijo z gelom po naravni poti preko črevesja. Silicea Direkt absorbira nase tudi pline, kar zmanjša neprijetno napihnjenost.

Zakaj naj bo Silicea Direct gel vaša 1. izbira?

  • priročno pakiranje: 1 vrečka = 1 odmerek,
  • hitra in enostavna uporaba: vsebino vrečke iztisnete direktno v usta (zato je zelo primerno na potovanjih, izletih ali ko vas preseneti neprijetnost v črevesju na delovnem mestu),
  • primeren za otroke in odrasle,
  • ob akutnih in kroničnih prebavnih težavah,
  • popolnoma naravni mineralni izvor.

Ne dovolite, da vaše poletne načrte prekrižajo virusi, bakterije in toksini. Poskrbite, da bo vrečka Silicea Direct gela vedno pri roki – v torbici, kovčku, nahrbtniku – ne glede na to, kje se to poletje nahajate.

Silicea Direct lahko naročite na spletni strani www.carso.si ali kupite v vseh bolje založenih lekarnah.