Ustavite nezdravo željo po sladkem in ogljikovih hidratih

Praznični mesec, ki je pred vrati prinaša veliko dobrega. Dobesedno. Kmalu se bo začela praznična peka sladkih dobrot. Vrstile se bodo službene novoletne zabave in slastne družinske večerje. Tako dobrega včasih postane veliko preveč. In namesto da bi se v decembru kopičile le dobre želje, se kopičijo tudi posledic prazničnih pregreh. Ne začnite novega leta spet s slabo vestjo, viškom kilogramov in na- četim zdravjem. Začrtajte si smernice zdravega prehranjevanja.

Da boste lažje vijugali med prazničnimi razvadami in preobiljem vam lahko pomaga tudi Algea Fit. Gre za algo Spirulina platensis v tabletkah. Alga je posebna zato, ker je rasla v okolju, bogatem s kromom in ga je vsrkala toliko, da je postala njegov naraven vir. In prav krom je tisti mikroelement, na katerega lahko računate med prihajajočimi prazniki. Prispeva namreč k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi ter sodeluje v presnovi ogljikovih hidratov in maščob. Kroma začne primanjkovati kmalu po tridesetem, letu, kar občutimo kot pomanjkanje energije ter nenadzorovano željo po sladkih in škrobnih živilih.

Vam je poznano? To je posledica neravnovesja v presnovi glukoze. Kmalu se v trebušni votlini začnejo kopičiti maščobne celice, in takrat smo lahko le še korak stran od sladkorne bolezni tipa II in kardiovaskularnih obolenj. Z uživanjem 1-2 tablete Algee Fit pa na dan vnesete dovolj naravnega kroma, ki sodeluje pri presnovi ogljikovih hidratov
in maščob ter zmanjša željo po sladkem. Tako lahko preprečite decembrsko nezdravo prenajedanje.

Mnoge uporabnike Algee (Chlorella pyrenoidosa) sicer zanima, ali in kako lahko kombinirajo obe algi. Seveda jih lahko kombinirajo, saj Algea Fit ob zgoraj navedenih
težavah idealno dopolnjuje uživanje Algee (vir železa). Nikakor pa samo z uživanjem Algee Fit ne pojemo dovolj alg, da bi občutili njihov pozitivni vpliv na telo. Če želite Algei dodati še Algeo Fit, zmanjšajte odmerek Algee za 3-4 tablete in dodajte 2 tableti Algee Fit. Algea Fit ni nadomestilo Algee. Kombinacija obeh alg zagotavlja energijo, dobro počutje ter zdrav imunski sistem.