O Podjetju

Družba CARSO pharm d.o.o. je uveljavljena na področju zastopanja inovativnih mednarodnih farmacevtskih podjetij in proizvajalcev medicinskih izdelkov, zdravil brez recepta ter medicinskih pripomočkov.

Naše poslanstvo je, da skozi razumevanje potreb naših kupcev in partnerjev zagotavljamo podporo v vseh fazah življenjskega cikla izdelka in s pomočjo lokalnega strokovnega znanja ohranimo položaj dinamične in inovativne družbe ter tako vsakodnevno prispevamo k optimizaciji finančnih in človeških virov v zdravstvu ter k zdravju in dobremu počutju ljudi.

Naša vizija je postati prva izbira farmacevtskih družb, ki želijo širiti svoje poslovanje v regiji jugovzhodne Evrope in obenem iščejo partnerja, ki zagotavlja celoten obseg storitev. To dosegamo s strokovnimi in izkušenimi sodelavci, stalnim izobraževanjem, popolno transparentnostjo kot tudi z visokimi etičnimi in moralnimi standardi, uveljavljenimi v industriji.

Z vizijo in poslanstvom podpiramo našo obljubo zagotavljanja učinkovitih in kakovostnih farmacevtskih izdelkov na slovenskem trgu. Naš repertoar blagovnih znamk stalno dopolnjujemo ter Vam tako ponujamo kar najširšo skupino izdelkov za pomoč pri lajšanju zdravstvenih tegob ter prispevamo k ohranjanju zdravja in dobrega počutja.

 

Dobrodošli v naši spletni trgovini. Hvala, ker nam zaupate!

 

Gregor Žgur
Direktor CARSO pharm d.o.o.

 

Vizitka podjetja 

CARSO pharm d.o.o.
Litostrojska cesta 46A 
1000 Ljubljana
Slovenija
Telefon: 01 58 99 234
Faks: 01 58 99 180
E-pošta: info@carsopharm.com
Davčna št.: SI49996428
Matična št.: 2190265000
TRR: IBAN SI56 0400 1004 255 (odprt pri Nova KBM d.d.)