KLUB CARSO

Posebne ugodnosti za vse člane kluba

Brezplačna pomoč

080 64 37

Za vsa naročila nad 30€

BREZPLAČNA DOSTAVA

ENOSTAVEN NAKUP

hitro iskanje, poenostavljeni koraki nakupa

Sikapur med gel za želodec in črevesje 200ml

Sikapur med gel za želodec in črevesje - 200 ml je medicinski pripomoček naravnega mineralnega izvora. Primeren je tudi za otroke.

Pakiranje: plastenka z 200 ml gela za uživanje.

11,95  €
Na zalogi

Sikapur gel za želodec in črevesje nase veže patogene bakterije in njihove toksine na fizikalni način in pospeši njihovo izločanje iz telesa po naravni poti preko črevesja. Sikapur gel veže patogene bakterije, ki povzročajo slabosti, bruhanje, bolečine v želodcu, napenjanje in drisko.

Aktivna sestavina izdelka Sikapur gel za želodec in črevesje je silicijev gel (gel silicijeve kisline), to je spojina minerala silicija s kisikom in vodo. Silicijev gel ima izredno veliko sposobnost vezave patogenih bakterij in njihovih toksinov. To pomeni, da se patogeni in njihovi strupi na popolnoma fizikalen način v prebavnem traktu vežejo in se nato po naravni poti izločijo preko črevesja. Ker silicijev gel poleg patogenov nase veže tudi pline, s tem blaži tudi nadležno napenjanje.

Sikapur gel je učinkovita pomoč tudi pri pekočem občutku v žlički in za prsnico, ki ga povzroča zgaga. Uporaba Sikapur gela za želodec in črevesje ublaži simptome in podpira regeneracijo prizadetega prebavnega trakta.

Sikapur gel za želodec in črevesje je medicinski pripomoček popolnoma naravnega mineralnega izvora.

Otroci in odrasli naj pri akutnih težavah vzamejo 3-5 krat dnevno po 2 dozirni žlički, vsaka po 15 ml, vmešano v vodo ali čaj, med obroki in če je potrebno tik pred spanjem. Ko so znaki akutnega obolenja blažji, lahko še nekaj dni nadaljujemo z odmerkom 3x dnevno 1 žličko (3x15ml).

Če imate hude bolečine, visoko vročino ali, če ne pride do izboljšanja znakov po treh dneh uporabe Sikapur gela, se posvetujte z zdravnikom.

Pri kroničnih težavah naj odrasli vzamejo 3 krat dnevno po 1 dozirno žlico vmešano v vodo ali čaj (200 ml) med obroki. Pri kroničnih težavah priporočamo trajanje terapije do 6 tednov. Po treh tednih lahko pričakujemo izboljšanje simptomov.

SESTAVINE: 100 ml gela vsebuje 100 ml silicijevega gela (gel silicijeve kisline) s 3,5 g silicijevega dioksida.
Shranjujte do 25 °C. Po odprtju izdelek hranite v hladilniku pri temperaturi od 4 do 8 °C in porabite v 4 tednih po odprtju. Prosimo pozorno preberite priložena navodila za uporabo. Plastenko pred uporabo dobro pretresite. Shranjujte nedosegljivo otrokom.