KLUB CARSO

Posebne ugodnosti za vse člane kluba

Brezplačna pomoč

080 64 37

Za vsa naročila nad 30€

BREZPLAČNA DOSTAVA

ENOSTAVEN NAKUP

hitro iskanje, poenostavljeni koraki nakupa

Silicea balzam z biotinom 500 ml

prehransko dopolnilo

Silicea balzam z biotinom prispeva k ohranjanju zdravih las in kože.

Pakiranje: plastenka s 500ml gela za uživanje

14,95  €
Na zalogi

Silicea balzam z biotinom je koloidna raztopina, ki vsebuje mikroskopske delce razpršene v vodi. Za kisikom je silicij (Si) drugi najpogostejši element na Zemlji. Prisoten je v naravi, kjer je pomembna moč, gibljivost in prožnost. Je esencialen element v sledovih za vsa živa bitja. Prisoten je v vsaki celici. Po 20. letu začne telo izgubljati sposobnost shranjevanja silicija (Si), človeško telo pa ga ni zmožno samo proizvesti. Močni lasje in čvrsta koža so predpogoj za lepoto, ki prihaja od znotraj. Biotin (vitamin H) prispeva k ohranjanju zdravih las in kože. Koža potrebuje 28 dni za regeneracijo, lasje pa mesečno zrastejo malo več kot en centimeter. Zato se priporoča jemanje proizvoda 3 do 5 mesecev.

Silicea balzam z biotinom: brez aditivov, konzervansov ali GSO, ni testiran na živalih, primeren za vegane/vegetarijance, brez laktoze in glutena

Odrasli in otroci nad 12 let jemljite 1 merilno žlica gela (15 ml), vmešanega v vodo ali sok na dan skozi daljše časovno obdobje.
Sestavine: voda, silicijev dioksid, D-biotin (vitamin H).

Opozorila: Pred uporabo dobro pretresite.
Po odprtju hranite v hladilniku pri temperaturi od 4 do 8 °C. Ne shranjujte pri temperaturi nad 25°C in zaščitite pred mrazom.
Porabite v 4 tednih po odprtju.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!