Algea

prehransko dopolnilo

Algea

Poskrbite za popolno harmonijo svojega telesa
Algea
17,26  €
15,53  €

Na zalogi

Za pomoč pri nakupu ali naročilo pokličite 080 64 37

Dostava v roku 3-5 dni preko kurirske službe

Poskrbite za popolno harmonijo svojega telesa

Zelena tableta Algea vsebuje 250 mg posušene sladkovodne mikroalge (Chlorella pyrenoidosa), brez dodatkov. Mikroalga v tableti je gojena in posušena tako, da ohrani vso učinkovitost tudi v obliki tablet. Ker sta rast in žetev alge nadzorovana, je njena kakovost vedno enaka in ne vsebuje toksinov iz potencialno onesnaženega naravnega okolja.

Tablete Algea ne vsebujejo veziv, sladil, barvil, konzervansov in glutena. 

Komu je Algea namenjena?

Vsem, ki želijo ohraniti energijo in dobro počutje. Železo, ki ga Algea vsebuje, prispeva k zmanjševanju splošne utrujenosti in izčrpanosti in ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Aktivnim. Odlično dopolnjuje vsakodnevno prehrano v hitrem življenjskem ritmu vseh, ki se ne prehranjujejo redno, se premalo gibajo in imajo zato upočasnjeno prebavo.

Vegetarijancem in veganom. Sladkovodna mikroalga vsebuje kar 60 odstotkov lahko prebavljivih beljakovin in vse esencialne aminokisline.

Nosečnicam in doječim materam, saj je njihovo telo bolj obremenjeno, motena je redna prebava, potrebe po naravnih in kakovostnih hranilih pa so povečane. Algea je vir železa, ki ga ravno v tem obdobju ženskam običajno primanjkuje. Pomanjkanje železa, folne kisline ter vitamina B12 so razlogi, ki vodijo v anemijo oziroma slabokrvnost.

Otrokom. V obdobju hitre rasti ti potrebujejo še posebej veliko kvalitetnih hranil.

Škatlica vsebuje 270 tablet po  250 mg alge Chlorelle (neto količina: 67,5 g). Vsebina zadostuje za mesec dni jemanja.

Algea zbirni kartonček