Varovanje osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov je podjetje Carso pharm d.o.o. Upravljavec zagotavlja, da bodo vaši osebni podatki predmet obdelave zgolj za namene, s katerimi izrecno soglašate. Privolitev v posredovanje osebnih podatkov je prostovoljna, soglasje pa lahko na isti način, kot ste ga podali, tudi kadarkoli prekličete. V primeru, da osebnih podatkov ne posredujete ali oz. če soglasje prekličete, upravljavec ne more izpolniti namena, za katerega se podatki zbirajo.

Poleg tega imate pravico dostopa do vsebine vaših osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (»pravica do pozabe«), pravico do omejitve obdelave, pravico do ugovora ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Za vse dodatne informacije v zvezi z omenjenimi pravicami oz. v primeru morebitnih pritožb je v podjetju Carso pharm d.o.o. zadolžena pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov DPO, ki ji lahko pišete na naslov Pooblaščena oseba DPO, Carso pharm d.o.o., Litostrojska 46 A, 1000 Ljubljana ali ji pošljete elektronsko sporočilo na dpo@carsopharm.com ali jo pokličete na telefonsko številko 01 58 99 181.

Upravljavec mora vaše osebne podatke hraniti do vašega preklica oz. dokler je potrebno, da se doseže namen, zaradi katerega so podatki zbrani. Po tem roku jih mora zbrisati, uničiti, blokirati oz. anonimizirati.

Upravljavec se obvezuje, da bo podatke obdeloval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter določili Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta.

Če menite, da so bila kršena določila na področju varstva osebnih podatkov, imate pravico vložiti pritožbo tudi pri Informacijskemu pooblaščencu.