Paket Za varno nosečnost in dojenje vsebuje

54,59  €
54,59  €

Razpoložljivost: Na zalogi

Za pomoč pri nakupu ali naročilo pokličite 080 64 37

Dostava v roku 3-5 dni preko kurirske službe

  • Femibion 2 brez joda

    Najboljša oblika folne kisline, vitamina D in DHA

    2x

V paketu prejmete dve škatlici Femibiona® 2 po ugodnješi ceni.

Femibion® 2 je zasnovan posebej za prehranske potrebe nosečnic od 4. meseca naprej in doječe matere. Poleg vitaminov, mineralov in DHA edini vsebuje aktivno obliko folne kisline - Metafolin®, ki zagotovi razpoložljivost folatov pri 100% žensk.

Pakiranje: 60 filmsko obloženih tablet in 60 kapsul

Pomen aktivne oblike folne kisline – folatov

Vitaminsko-mineralni preparati praviloma vsebujejo folno kislino, ki jo telo lahko uporabi šele, ko jo encim MTHFR presnovi v aktivno obliko - folate. Zaradi genskega polimorfizma ima 50 % žensk zmanjšano aktivnost encima MTHFR in posledično moteno presnovo folne kisline v folat. Femibion® z aktivno obliko folatov – Metafolin® zagotovi takojšnjo razpoložljivost folatov pri 100% žensk.

Pomen omega - 3 maščobne kisline DHA med nosečnostjo in dojenjem

DHA spada v skupino esencialnih maščobnih kislin, ki so potrebne za delovanje človeškega organizma, ugoden potek nosečnosti ter prispevajo k boljšemu počutju. Femibon®2 poleg optimalnega vnosa folne kisline, vitaminov in mineralov zagotavlja tudi ustrezen vnos DHA, ki se koncentrira predvsem v možganih in v očesni mrežnici otroka v drugem delu nosečnosti in takoj po rojstvu (dojenje).

Jemanje:

1 tableta  in 1 kapsula na dan s kozarcem vode, če je možno med glavnim obrokom.