KLUB CARSO

Posebne ugodnosti za vse člane kluba

Brezplačna pomoč

080 64 37

Za vsa naročila nad 30€

BREZPLAČNA DOSTAVA

ENOSTAVEN NAKUP

hitro iskanje, poenostavljeni koraki nakupa

EarPro pršilo 20 ml

EarPro je medicinski pripomoček v pršilu, ki preprečuje vnetje oz ujeto vodo v sluhovodu. Sestavine so naravna olja-origanovo olje in parafinsko olje.

Pakiranje: 20 ml

19,90  €
Na zalogi
Pršilo za ušesa EarPro se uporablja za preprečevanje ujete vode v sluhovodu. Pršilo EarPro je primerno za uporabo pri otrocih in odraslih vseh starosti. Ujeta voda v sluhovodu je dokaj pogosta težava in lahko med drugim povzroča nelagodje, bolečine, vnetja in plavalčevo uho. EarPro ustvari zaščito, ki odbija vodo, da ta po naravni poti zapusti ušesni kanal. (sluhovod) EarPro pogosto uporabljajo plavalci, družine z domačim bazenom, potapljači, deskarji in športniki, ki se ukvarjajo z vodnimi športi."
EarPro uporabljajte samo v ušesih. Stekleničko EarPro segrejte v dlani in dobro pretresite. Ne usmerjajte pršila vase ali kogar koli drugega. Enkrat razpršite EarPro v vsako uho. Nežno masirajte tragus (zunanji del ušesa), da zagotovite, da je kanal (sluhovod) v celoti prevlečen. Nato z robčkom obrišite višek tekočine. Po uporabi si umijte roke. Ne (za)mašite ušes z bombažno vato. Ponovno razpršite v vsako uho po dveh urah izpostavljenosti vodi. Po uporabi stekleničko vedno pospravite v originalno embalažo."
Raztopina na osnovi parafinskega in origanovega olja.
Ne uporabljajte pršila EarPro: če ste alergični (preobčutljivi) na parafinsko ali origanovo olje, če imate perforiran bobnič ali okužbo ušesa (npr. po operaciji ušesa, prezračevalnih cevi), če imate druge težave z ušesom, na primer bolečine, oteklino, izcedek. Izogibajte se pršenju v oči, nos ali usta. Če pride pršilo EarPro v stik z očesom Pazite, da vam pršilo EarPro ne pride v oči. Če se to zgodi, takoj spirajte oko z vodo 10 do 15 minut, pri čemer držite veke narazen in preprečite, da bi tekočina za izpiranje prišla v drugo oko. Če draženje ne preneha, obvestite svojega zdravnika ali farmacevta. Nosečnost in dojenje: pred uporabo se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Ni raziskav o uporabi pršila EarPro pri nosečnicah ali doječih materah. V primeru dvoma pršila EarPro ne uporabite. EarPro je namenjeno uporabi ene osebe, pršila ne delite z drugimi. Ne pršite v bližini odprtega ognja.