KLUB CARSO

Posebne ugodnosti za vse člane kluba

Brezplačna pomoč

080 64 37

Za vsa naročila nad 30€

BREZPLAČNA DOSTAVA

ENOSTAVEN NAKUP

hitro iskanje, poenostavljeni koraki nakupa

Junior Angini sirup 100ml

Junior-angini sirup za otroke je sirup, ki se uporablja za zdravljenje suhega, neproduktivnega kašlja, bolečin v žrelu in razdraženosti tkiva v ustih in žrelu, ki so posledica prehladnega obolenja.

Pakiranje: 100 ml

6,29  €
Na zalogi
Sirup junior-angini vsebuje ekstrakt islandskega lišaja in ekstrakt sleza. Islandski lišaj se uporablja za zdravljenje bolečin v žrelu in suhega, neproduktivnega kašlja. Vsebuje mucine, ki kakor balzam obložijo tkiva v ustih in žrelu in ter tako ublažijo razdraženost. Slez se uporablja za zdravljenje razdraženosti tkiva v ustih in žrelu ter s tem povezanih bolečin v žrelu in suhega, neproduktivnega kašlja. Listi in cvetovi sleza vsebujejo mucine, ki pomirijo razdraženost.
Otroci stari od 1 do 6 let: 5 ml junior-angini sirupa za otroke enkrat ali dvakrat na dan, kot je potrebno. Otroci in mladostniki stari od 6 do 16 let: 10 ml junior-angini sirupa za otroke dvakrat na dan.

100 ml sirupa vsebuje naslednje sestavine:

  • 5 g ekstrakta islandskega lišaja
  • 5 g ekstrakta sleza

Pomožne snovi: cinkov glukonat, kalijev sorbat, raztopina maltitola, aroma češnje, aroma zelišč proti kašlju, prečiščena voda.

Ne vsebuje alkohola in sladkorja. Brez umetnih barvil, laktoze in glutena. Z okusom češnje.

Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Izdelka ne uporabljajte po izteku roka uporabnosti.

Po odprtju je treba izdelek porabiti v 2 tednih.
Shranjujte v suhem prostoru pri temperaturi do 25°C.