KLUB CARSO

Posebne ugodnosti za vse člane kluba

Brezplačna pomoč

080 64 37

Za vsa naročila nad 30€

BREZPLAČNA DOSTAVA

ENOSTAVEN NAKUP

hitro iskanje, poenostavljeni koraki nakupa

Systane Hydration brez konzervansov - kapljice za oko 10ml

Systane HYDRATION vlažilne kapljice za oko BREZ KONZERVANSOV nudijo dolgotrajno olajšanje simptomov suhega očesa bolnikom s kroničnimi simptomi in povrnitev očesnega zdravja bolnikom po operaciji.

Pakiranje: 10 ml

13,94  €
Na zalogi
Systane Hydration brez konzervansov kapljice za oko so namenjene takojšnjemu olajšanju pekočega in dražečega občutka kot posledici suhega očesa. Omogočajo obnovo očesne površine s podaljšano zaščito in boljšim vlaženjem. Kombinacija hidroksipropil gvara in hialuronske kisline učinkoviteje ščiti epitelne celice pred poškodbami kot hialuronska kislina sama. Zagotavljajo zaščito očesne površine, izboljšajo vid, povečajo zadrževanje solznega filma na očesni površini, zagotavljajo vlaženje/ponovno navlažitev kontaktnih leč, zagotavljajo mazanje in oblogo kontaktnih leč.
Plastenko primite tik pod zaporko in zaporko zasukajte, da se odpre. PRED PRVO UPORABO držite plastenko pod kotom približno 90 stopinj in iztisnite eno kapljico izdelka ter jo zavrzite. Plastenko otresite navzdol, da odstranite odvečni izdelek. Vlažilne kapljice Systane hydration brez konzervansov lahko uporabljate ves dan, če je potrebno, za lajšanje simptomov suhega očesa. Kapljice lahko uporabljate tudi pred uporabo kontaktnih leč ali po njej. V eno ali obe očesi po potrebi vkapajte po eno ali dve kapljici in pomežiknite. Če med nošenjem kontaktnih leč občutite manjše draženje, nelagodje ali zameglitev, si v eno ali obe očesi vkapajte po eno ali dve kapljici in dva- ali trikrat pomežiknite. Preden po uporabi zaprete zaporko na plastenki ,slednjo otresite navzdol, da odstranite odvečni izdelek, ki je morda ostal na konici. Ne uporabljajte, če je zaporka, ki varuje pred nedovoljenim odpiranjem, poškodovana ali manjka.
Sestavine: natrijev hialuronat, polietilenglikol 400, propilenglikol, hidroksipropil guar, sorbitol, aminometilpropanol, borova kislina, natrijev borat, kalijev klorid, natrijev klorid in prečiščena voda. Izdelek ne vsebuje konzervansov.
Pomembno je, da upoštevate navodila svojega oftalmologa in vsa navodila za pravilno uporabo izdelka. Če imate stalno neprijeten občutek v očesu, prekomerno solzenje, spremembe vida ali rdečino očesa, se posvetujte s svojim oftalmologom, saj bi vaše težave lahko postale resnejše. Ne namakajte ali razkužujte svojih leč v Systane vlažilnih kapljicah za oko, ker lahko pride do očesnega draženja. Kontaminacijo preprečite tako, da se s kapalko nikoli ne dotaknete nobene površine. Po uporabi plastenko spet zaprite s pokrovčkom. Začasno zamegljen vid ali druge motnje vida lahko vplivajo na sposobnost za vožnjo ali upravljanje strojev. Če imate po uporabi izdelka zameglje nvid, počakajte, da se vam vid zbistri, preden poskusite voziti ali upravljati stroje. Shranjujte pri sobni temperaturi. Ko ni v uporabi, mora biti plastenka tesno zaprta. Uporabite pred datumom izteka roka uporabnosti, ki je označen na izdelku. Tri mesece po prvem odpiranju zavrzite morebitno preostalo raztopino. Kapljice shranjujte nedosegljivo otrokom.